top of page

MENNESKER SOM OS

menneskersomos_final.png
Untitled Session3936 copy-min.jpg

Mennesker Som Os er etableret i januar 2022 og missionen er at langt flere unge og voksne kan leve et meningsfuldt liv i trivsel og turde håbe og drømme om fremtiden.

Dette enten gennem et direkte samarbejde eller indirekte via rådgivning eller supervision målrettet fagprofessionelle, forældre eller andre i det personlige netværk.

Mit navn er Henriette Nowack, og jeg er autoriseret ergoterapeut med speciale i sensorisk bearbejdning og autisme. Jeg har samarbejdet med autistiske unge og voksne siden 2009 både direkte og indirekte, først en årrække på et bo- og træningstilbud, dernæst som konsulent hos Specialområde Autisme og siden 2022 som privatpraktiserende ergoterapeut og konsulent hos Mennesker Som Os.

Siden januar 2022 har jeg samarbejdet med Neuropsykologisk Praksis i Aarhus og er her tilknyttet et fagligt fællesskab og arbejder som som VISO specialist.


Som ergoterapeut har jeg specialiseret mig indenfor sensorisk bearbejdning og har været optaget af det siden min studietid. At have et nervesystem i ro er grundlæggende for alle menneskers trivsel og en forudsætning for, at vi kan bruge de ressourcer vi har bedst muligt. Det er et fast holdepunkt for mig, at arbejde ud fra motivationer og ressourcer og det sætter jeg en ære i, når jeg møder mennesker der ofte primært har været mødt på det de ikke formår. Jeg drives af at danne relationer hvor mennesker kan føle sig trygge og mødt hvor de er og som de er, følge dem i en periode og se dem udvikle sig i eget tempo frem mod deres mål og drømme. Herudover er jeg uddannet i Wilbarger programmet, som LA2 træner og supervisor.

 

Privat bor jeg i Silkeborg sammen med min mand, vores børn fra 2009 og 2013 og hunden, Otto.

bottom of page