top of page

Rådgivning, supervision & undervisning til fagprofessionelle

Med over 15 års erfaring som ergoterapeut, hjælper jeg dagligt fagprofessionelle indenfor socialområdet med faglig fordybelse, rådgivning, samt undervisning indenfor Autisme og ADHD. Hos mig finder I et udvalg af forskellige tilbud, der alle kan hjælpe jer i den faglige hverdag:

SUPERVISION

Et trygt rum til faglig fordybelse, der hjælper til at mindske omsorgstræthed og udbrændthed

HVAD KAN VI BRUGE SUPERVISION TIL?

Med Supervision får I mulighed for at fordybe jer fagligt, blive klogere på jer selv i arbejdsrelationen, samt tydeliggøre jeres handlemuligheder. Supervision kan benyttes ved komplekse problemstillinger, til at opfange begyndende signaler på mistrivsel eller i situationer på arbejdspladsen, der kræver drøftelse og samstemthed i medarbejdergruppen. 

Formålet med supervision er at understøtte den faglige kvalitet, udvikling og trivsel i arbejdet.

HVORDAN foregår supervision?

Supervisionsforløb kan sammensættes på mange forskellige måder og vil altid tage udgangspunkt i jeres behov. Ved vores indledende samtale vil vi aftale supervisionens omfang og hyppighed.

I et supervisionsforløb vil jeg typisk anbefale 6-8 uger mellem hver supervisionsgang.

Inden vi starter supervisionen, vil vi udfylde en supervisionskontrakt. Denne kontrakt beskriver aftalen, der indgås mellem mig som supervisor og jer som hhv. leder(e) og supervisander. Dette sikrer, at vi fra starten og gennem hele forløbet har en fælles retning og indeholder aftaler ift. tavshedspligt, forberedelse osv. 

PRIS

Pr. time (2-4 personer) 

Pr. time (5+ personer) 

Kørsel pr. km*

Kørsel pr. time

* Justeres årligt i henhold til statens gældende takster for kørsel

1.450 kr.

1.750 kr.

3,79 kr.

525 kr.

Skriv til mig, så kan vi tage en snak om, hvorvidt

jeg kan hjælpe jer med en aktuel problemstilling.

rådgivning

Faglig rådgivning og drøftelse omkring en problemstilling i arbejdet

HVAD KAN VI BRUGE rådgivning TIL?

Faglig rådgivning er et arbejdsrum, hvori I som fagprofessionelle kan drøfte en specifik, og måske kompleks, problemstilling. 

Rådgivning er specielt givende i situationer, hvor I oplever udfordringer med at skabe samarbejde med borgeren/borgerne og dermed sikre den nødvendige udvikling og trivsel.

Jeg rådgiver specifikt omkring borgere med udfordringer indenfor Autisme, ADHD, Sanseintegration, Belastningsreaktioner og komorbide lidelser som Spiseforstyrrelser, OCD, Angst, osv.

HVORDAN foregår rådgivning?

En rådgivningssession varer typisk mellem 2-3 timer.

I rådgivningen klarlægger vi sammen jeres udfordring og jeg stiller min faglighed til rådighed, mens vi sammen drøfter perspektiver og løsninger. Jeg kommer ikke med løsningen, men faciliterer et arbejdsrum, hvor vi sammen prøver at forstå borgeren og den adfærd vi møder som udgangspunkt for at kunne tilbyde en hjælp der opleves hjælpsom. 

Formålet med rådgivningen er, at I bliver rustet med nye handlemuligheder i problemstillingen.

PRIS

Pr. time (2-4 personer) 

Pr. time (5+ personer) 

Kørsel pr. km*

Kørsel pr. time 

* Justeres årligt i henhold til statens gældende takster for kørsel

1.450 kr.

1.750 kr.

3,79 kr.

525 kr.

Skriv til mig, så kan vi tage en snak om, hvorvidt

jeg kan hjælpe jer med en aktuel problemstilling.

A photograph of a wall with five post-its on it.jpg

UNDERVISNING

Udvidelse af den faglige ballast med ny viden og værktøjer indenfor Autisme, ADHD, Sanseintegration og Belastningsreaktioner.

HVAD KAN VI BRUGE undervisning TIL?

Formålet med undervisningen er at klæde de fagprofessionelle på med ny viden, der kan give dem nye værktøjer og dermed større handlemuligheder i deres faglige hverdag.

Når den faglige ballast udvides, er det muligt at træffe bedre beslutninger i det daglige arbejde. Dette sikrer bedre trivsel og udvikling for den enkelte borger og understøtter desuden den fagprofessionelles følelse af kompetence - og dermed deres arbejdsglæde. 

Hvordan foregår undervisning?

Undervisningen sammensættes efter jeres ønsker og foregår over 4-6 timer. 

Dagen veksler imellem faglige oplæg og arbejde med cases. De faglige oplæg består af praksisnær viden og forslag til indsatser, der passer til målgruppen. Undervejs faciliteres processer, hvor medarbejderne omsætter ny viden til egen praksis ud fra observationer og cases fra hverdagen.

indefra-perspektiv

Når det giver mening ift. undervisnings-emnet, gør jeg brug af at inddrage et indefra-perspektiv og en med-underviser, der kan repræsentere og uddybe dette perspektiv.  Vekselvirkningen mellem teori og indefra-perspektivet skaber en god dynamik og efterlader en bredere forståelse af emnet hos modtageren.

PRIS

Vejledende for 6 timers undervisning med én underviser, inkl.

forberedelse og og udarbejdelse af visuelt materiale

Kørsel pr. km*

Kørsel pr. time 

* Justeres årligt i henhold til statens gældende takster for kørsel

 

14.700 kr.

3,79 kr.

525 kr.

Skriv til mig, så kan vi tage en snak om, hvorvidt

jeg kan sammensætte en undervisningsdag for jer.

Sensorisk PROFIL

Styrker kendskabet til borgeren og udvider jeres handlemuligheder.

HVAD kan vi bruge sensorisk PROFIL til?

Sanserne skaber en stor del af vores daglige virkelighed og mennesker med autisme og ADHD sanser ofte anderledes end mennesker uden. Jeg tilbyder Sensorisk Profil for at hjælpe med at skabe overblik over, hvordan sanseindtryk påvirker hverdagen for mennesker med autisme og/eller ADHD. 

 

Derudover gives konkrete forslag til, hvordan I kan hjælpe den enkelte til at modtage færre af de stimuli som overvælder og flere af de, som opleves behagelige og de som giver krop og hjerne de bedste forudsætninger for at kunne bearbejde og tolerere stimuli fra omgivelserne og inde fra kroppen. 

hvordan foregår sensorisk profil?

Sensorisk Profil er et spørgeskema med 60 spørgsmål omkring sansepåvirkninger i hverdagen og det tager typisk 2 timer at besvare. Hvis borgeren selv kan svare på spørgsmål, er det at foretrække. På baggrund af samtalen udarbejder jeg Sensoriske Profil, som er et dokument, der giver et overblik over borgerens sansepåvirkninger samt muligheder for tilpasning i hverdagen.
 

Det er bedst at lave interviewet i borgerens hjem, da jeg får meget ud af information ved at se hvad de omgiver sig med. Samtidig er borgeren tryg og skal ikke bruge energi på transport og nye omgivelser. 

 

Hvis borgeren er udviklingshæmmet eller af anden grund ikke kan svare på spørgsmål, har jeg et andet testredskab, som besvares af medarbejdere eller pårørende på baggrund af observationer. 

 

Jeg laver et dokument med et visuelt overblik og kort beskrivelse af resultaterne samt forslag til indsatser, som typisk overleveres mundtligt til borgeren og Jer. 

PRIS

Prisen fastlægges altid på basis af jeres og borgerens behov, ønsker og forudgående udredninger. Kontakt mig nedenfor eller per telefon, så kan jeg give jer en konkret pris.

Timepris

Kørsel pr. km*

Kørsel pr. time

* Justeres årligt i henhold til statens gældende takster for kørsel

1.050 kr.

3,79 kr.

525 kr.

Skriv til mig, så kan vi tage en snak om, hvorvidt en

sensorisk profil kan hjælpe jeres borger.

photograph of teenagers head seen from behind wearing headphones_edited.jpg
bottom of page